Ju lutem na kontaktoni

American Beauty School

Liridona & Bastri Maloku

Rr. 12 Qershori
70000 Ferizaj

Tel.�+383 45 510 394

Rruga "Idriz Seferi " (në objektin e Globi Construction )
60000 Gjilan

www.abschool-ks.com
ab.school@outlook.com

Orari i Operimit Ferizaj

E Hënë - Premte: 09:00 - 17:00

Objekti gjindet ( Në mes te rruges se gremes dhe pazarit)

Orari i Operimit�Gjilan

E Hënë - Premte: 09:00 - 17:00

Objekti gjendet në rreth të objketi Globit   rruga e ferizajit 

Punojmë edhe vikendeve varësisht kerkesave të klientave me termin paraprak

> Kliko për ta shkarkuar aplikacionin e regjistrimint në American Beauty School <

ABS - Ferizaj

ABS - Gjilan

Webfaqja e përkrahur nga: