American Beauty School

image

Institucion i akredituar

American Beauty School e para në Kosovë, institucion i akredituar nga AKK-Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe LICENSUAR nga MASHT-Ministria e Arsimit Shkencës dhe Tekonologjisë në Republikën e Kosovës! në Profilet : PARUKERI GRIMËRI dhe MANIKYRISTE. Certifikatat tona jan të njohura ndërkombtarisht.

image

Profesione jetësore

Misioni i Qendrës sonë është për të përgatitur kandidatët për profesione jetësore duke u ofruar atyre aftësitë e nevojshme, si dhe pregaditje etik dhe akademike për të ushtruar në mënyrë efektive profesionet për të cilat jan trajnuar.

Gjithmon e përkushtuar në cilësi

 • Hair style
  Make up
  Nail Design

  Pregaditje etik dhe akademike

  Aftesim profesional

  American Beauty School e para në Kosovë, institucion i akredituar.

 • Inovativ
  Cilësi
  Efektive

  Në hap me kohen

  Rezultate brenda javes

  Certifikatat tona jan të njohura ndërkombtarisht.

 • Aftesime
  Ligjerata
  Të akredituar

  Ligjerata dhe ore praktike.

  Kujdes dhe drejtim

  Sigurojmë një mjedis stimulues me materialet aktuale.