Konkurs

American Beauty School shpall të hapura konkursin për regjistrimet për grupet e radhës  në Trajnimet :


PARUKIER/E (Flokë) 8 - Muaj trajnim fillon                 3 tetor 2022
  PARUKIER/E (Flokë) 6 - Muaj trajnim nga                10 Janari 2023

GRIMER/R -
 MAKE UP Artist 2 muaj trjanim Fillon me 25 Mars  2022 

MANIKYRISTE ( thonjë ) 1 muj trajnim  25 Shkurt 2022  &  25 Prill 2022

LASH ARTIST (Eyelash Extension)  Fillon me 21 shkurt 2022 
LASH ARTIST (Eyelash Extension) Fillon me  11 Mars 2022

PARUKIER/E trajnim 4 muaj intenziv (fillon me 15 qershor 2019 )

Certifikatë e akredituar dhe licensuar nga AKK dhe MASHT.

Numri në grupe i kufizuar regjistrohu paraprkisht.

Rezervo terminin për diten me të rëdësishme të jetës tënde për vitin 2022-2023 në American Beauty School- në Ferizaj & Gjilan.....

viber & Whatsaap : +38345510394 ..

ABS Parukier/e (Floktar/e)

Prerje dhe stili janë pjesë kryesore të kurrikulës së American Beauty School. Ne mësojmë se si për të kuptuar se çfarë duan klientët tuaj dhe si të ekzekutojm stilet e fundit.

ABS Grimer/e Makeup

Arti i grim është aftësia për të rritur tiparet e fytyrës, të mbuluar dhe të zvogëlojë metat apo defektet si dhe të krijojë efekte dramatike për raste të veçanta. Kursistet në American Beauty School do të mësojnë parimet themelore të nevojshme për t'u bërë lëkurës dhe kozmetikë profesionistë.

LASH ARTIST

EYELASH EXTENSION -Trajnimi zgjate 3+1 dite trajnim dhe 1 dite vleresim në kliente i cili mbahet gjatë diteve të punes Hene-Premte).

Orari Vlersimit : 10-15:00. Në program për mbjelljen e qerpikëve me fije përfshihen:

> Mirëmbajtja dhe pasteritja e mjeteve dhe produkteve

> Mbjellja e qerpikëve me Fije/Singel (klasik)

> Mbjellja e qerpikëve Mascara

> Heqja dhe Lakimi i qerpikëve,

> Ngjyrosja e qerpikëve dhe vetullave

ABS Thonjet Manikyrist/e

Qendra e jonë pregaditë artistë të suksesshëm, krijues me një sens të shquar të projektimit dhe aftësitë mjeshtërore teknike. Ne i pregaditim që ato të mbajnë hapin me tendencat e industrisë,që të trajtojnë klientët e tyre në shërbimin më të mirë të mundshme, dhe njohuri të produktit të përparimeve të reja në rritjen e thonjve. Programi ynë jep çdo element të shkathësive që do të ju duhet për sukses profesional

Profesione jetësore

Misioni i Qendrës sonë është për të përgatitur kandidatët për profesione jetësore duke u ofruar atyre aftësitë e nevojshme, si dhe pregaditje etik dhe akademike për të ushtruar në mënyrë efektive profesionet për të cilat jan trajnuar.