Shërbimet në hap me kohen

American Beauty School ështe në hap me kohen dhe trendet me të reja në fushen e bukurisë, ku instruktorja ndjek trajnime të reja cdo dy vite për të ta avancuar dhe vazhduar që të jetë në hap me kohen dhe inovacionin...

Parukier/e

Prerje dhe Stil Prerje dhe stili janë pjesë kryesore të kurrikulës së American Beauty School. Ne mësojmë se si për të kuptuar se çfarë duan klientët tuaj dhe si të ekzekutojm stilet e fundit.

Makeup / Grim

Arti i grim është aftësia për të rritur tiparet e fytyrës, të mbuluar dhe të zvogëlojë metat apo defektet si dhe të krijojë efekte dramatike për raste të veçanta. Kursistet në American Beauty School do të mësojnë parimet themelore të nevojshme për t'u bërë lëkurës dhe kozmetikë profesionistë.

Thonjë / Manikyr

Qendra e jonë pregaditë artistë të suksesshëm, krijues me një sens të shquar të projektimit dhe aftësitë mjeshtërore teknike. Ne i pregaditim që ato të mbajnë hapin me tendencat e industrisë,që të trajtojnë klientët e tyre në shërbimin më të mirë të mundshme, dhe njohuri të produktit të përparimeve të reja në rritjen e thonjve. Programi ynë jep çdo element të shkathësive që do të ju duhet për sukses profesional.

LASH ARTIST - EYELASH EXTENSION

Trajnimi zgjate 3+1 dite trajnim dhe 1 dite vleresim në kliente i cili mbahet gjatë diteve të punes Hene-Premte). Orari i Vlersimit : 10-15:00

Në program për mbjelljen e qerpikëve me fije përfshihen:

> Mirmbajtja dhe pasteritja e mjeteve dhe produkteve

> Mbjellja e qerpikëve me Fije/Singel (klasik)

> Mbjellja e qerpikëve Mascara

> Heqja dhe Lakimi i qerpikëve,

> ngjyrosja e qerpikëve dhe vetullave

Mesim teorik dhe praktik në kuklla dhe në kliente.

Faqja gjendet ne përpunim...

Faqja gjendet ne përpunim... American Beauty School operon në Kosovë përkatësisht në Ferizaj që nga viti 2010. Si Qendër për aftësim profesional është me instruktoren e lincencuar nga TEXAS COSTUMETOLOGIST USA si OPERATOR INSTRUCTOR, me numer të licencës: 1565565. American Beauty School ështe në hap me kohen dhe dhe trendet me të reja në fushen e bukurisë, ku instruktorja ndjek trajnime të reja cdo dy vite për të ta avancuar dhe vazhduar licencen për dy vite tjera që të jetë në hap me kohen dhe inovacionin....

Faqja gjendet ne përpunim...

Faqja gjendet ne përpunim... American Beauty School operon në Kosovë përkatësisht në Ferizaj që nga viti 2010. Si Qendër për aftësim profesional është me instruktoren e lincencuar nga TEXAS COSTUMETOLOGIST USA si OPERATOR INSTRUCTOR, me numer të licencës: 1565565. American Beauty School ështe në hap me kohen dhe dhe trendet me të reja në fushen e bukurisë, ku instruktorja ndjek trajnime të reja cdo dy vite për të ta avancuar dhe vazhduar licencen për dy vite tjera që të jetë në hap me kohen dhe inovacionin.

 
Faqja gjendet ne përpunim...

Faqja gjendet ne përpunim... American Beauty School operon në Kosovë përkatësisht në Ferizaj që nga viti 2010. Si Qendër për aftësim profesional është me instruktoren e lincencuar nga TEXAS COSTUMETOLOGIST USA si OPERATOR INSTRUCTOR, me numer të licencës: 1565565. American Beauty School ështe në hap me kohen dhe dhe trendet me të reja në fushen e bukurisë, ku instruktorja ndjek trajnime të reja cdo dy vite për të ta avancuar dhe vazhduar licencen për dy vite tjera që të jetë në hap me kohen dhe inovacionin.