programet

img25

Stil

American Beauty School

Parukier/e

Programi i Profilit Floktar/e

1. Hyrje në profesionin e Parukierisë

2. Fenirimi (krifja) e flokut

3. Realizimi i permanentit

4. Lyerja e flokëve

5. Kryerja e stilimeve

6. Prerja e flokëve

7. Organizimi dhe menaxhimi i sallonit

8. Mbrojtja në punë dhe ruajtja e mjedisit

img25

Cilësi

American Beauty School

Grimer/e

Programi i Profilit Grimer/e

1. Hyrej në Proferionin e Grimerisë

2. Kryrja e Makijazhit

3. Formimi i Vetullave dhe Mbjellja e Qerpikve

4. Makjazhi i skenit

5. Organizimi dhe menaxhimi i sallonit

6. Mbrojtja në punë dhe ruajtja e mjedisit

img25

Inovacion

American Beauty School

Manikyrist/e

Programi i Profilit Manikyrist/e

1. Hyrje në Profesionine Manikyristit/es

2. Manikyr dhe Dizajn

3. Mbjellja e thojëve me gell dhe Forms

4. Mbjellja e thojëve me Akrill dhe French

5. Organizimi dhe menaxhimi i sallonit

6. Mbrojtja në punë dhe ruajtja e mjedisit

aplikacioni

Kliko për ta shkarkuar aplikacionin e regjistrimint në American Beauty School

Shkarko